США

США

ОФОРМЛЕННЯ ВІЗИ ДО США 50 USD:

  • Оцінка шансів на отримання візи
  • Підготовка до співбесіди
  • Оплата консульського збору
  • Запис на співбесіду
  • Заповнення візової анкети
  • Отримання документів з посольства

 

 

 

Замовити консультацію
Категорія візиПерелік документівТермін дії візиВартість
B1 / B2 (Туристична, гостьова, бізнес)1. Фото 5 на 5 см.
2. Закордонний паспорт
3. Довідка з місця праці
4. Довідка з банку
10 роківКонсультація - безкоштовна
Послуги агенства - 50 USD
Консульський збір - 160 USD
Для гостьової:- запрошення
- паспорт запрошує
Для бізнес-візи:- запрошення від компанії
Віза моряка1. Фото 5 на 5 см.
2. Закордонний паспорт
3. Довідка з місця праці
4. Довідка з банку
5. Робочий контракт
6. Маршрутний лист
10 роківКонсультація - безкоштовна
Послуги агенства - 50 USD
Консульський збір - 160 USD
Студенческая виза1. Фото 5 на 5 см.
2. Закордонний паспорт
3. Довідка з місця праці
4. Довідка з банку
5. Форма I20 з університету
1 рікУслуги агенства — 50 USD
Консульський збір - 160 USD
I-901 Servis Charge - 200 USD
Віза нареченої / дружини1. Фото 5 на 5 см.
2. Закордонний паспорт
3. Довідка з місця праці
4. Довідка з банку
5. Свідоцтво про шлюб
6. Свідоцтво про народження
7. Документи, що запрошує
8. Довідка про несудимість
9. Медичний сертифікат
до 3 місяцівКонсультація - 500 UAH
Услуги агенства — 50 USD
Апостиль на документ - 300 UAH
Довідка про несудимість - 350 UAH
Консульський збір - 190 USD
З'явилася чудова можливість провести свою відпустку в одній з найвідоміших і бажаних країн цього світу? Сполучені штати Америки стануть відмінним вибором для вас, адже дана країна різноманітна і унікальна по-своєму. Але для того, щоб відправитися в цю велику країну необхідно оформити Візу в США. Оформлення візи для багатьох туристів стає вагомою проблемою, особливо для туристів, у яких сила-силенна роботи і немає додаткового особистого часу для підготовки документів. Саме в такому випадку туристу слід замовити візу в США через фахівців в цій сфері. Однак туристичних агентств незліченна безліч, як же вибрати відповідне для вас? Туристична компанія 100del іменується фахівцем в сфері туризму і оформлення віз. Завдяки допомозі від даної компанії ви отримуєте можливість замовити Візу в США, і ви знайдете візу за незначний термін при вашому мінімальної участі в підготовки документів.
Побувати в Америці не мріє хіба що ледачий. Чому саме ледачий? Та тому що багато спроб відчути під ногами землю одного з 50 штатів розбиваються об вагоме перешкоду під назвою віза в США. Отримати її без професійної допомоги такої компанії, як 100del, коштує чималих зусиль, а то і зовсім неможливо. Але не такий страшний чорт, і практично будь-який українець може відвідати Америку в якості туриста.
  • надаєте документальні докази того, що ви міцно пов'язані з країною свого проживання, і не збираєтеся нелегально залишатися в Америці (наприклад, документи про володіння нерухомістю, свідоцтво про шлюб і народження дитини, довідка з місця навчання і т.д.);
  • - доводите свою матеріальне становище шляхом надання банківської виписки про доходи, про рух коштів на вашій валютної картці (так як віза в Америку для туриста не дає права заробляти гроші).
Задоволення цими двома пунктами дає вам практично повну гарантію того, що незабаром ви на власні очі побачите величний і метушливий Нью-Йорк, поніжитися на пляжах Майамі, відірветься по повній в Лас-Вегасі і підбере до Голлівуду так близько, як ніколи! Якщо вам необхідна віза в США (Київ), кращим рішенням буде звернутися в компанію 100del. Америка - одна з країн, в яку вже вирушили багато наших клієнтів, а це значить, що ми допоможемо оформити візу максимально швидко і без клопоту.
    1. Отримати запрошення від резидента США, в якому він вкаже, ким ви йому є, а також викладе подробиці вашого приїзду і перебування, гарантії фінансової та медичної підтримки.
    2. Звернутися в компанію 100del, щоб зі старту полегшити процес отримання візи з максимальною гарантією успіху.
    3. Насолоджуватися тим, що віза США у вас в кишені, і готуватися до подорожі!
Якщо ви мрієте побувати в Америці, вам доведеться зіткнутися з багатьма нюансами на стадії планування поїздки, але це вже будуть приємні клопоти. А перед тим, як ви поринете в захоплюючий світ туризму в США, віза - ваша головна мета. І ви неодмінно досягнете її, якщо довіритесь професіоналам компанії 100del!
      • отримання медичної допомоги;
      • туризм;
      • бізнес;
      • лікування;
      • поїздки в гості.
Видається, як правило, на 10 років, але в окремих випадках термін перебування в країні може бути переглянутий. Для того щоб точно отримати таку візу в США, Доведеться доводити свою фінансову спроможність, детально розписувати мета поїздки, згадувати друзів і родичів, демонструвати документи, що підтверджують зайнятість в країні проживання громадянина. Якщо офіцер, який оформляє візу, вважатиме докази недостатніми, він може припустити, що громадянин є трудовим мігрантом, а значить, в візі йому слід відмовити.
Візи типу C1 / D призначені для:
  • громадян України, які подорожують транзитом через Сполучені Штати (D);
  • громадян України, які вирушають в третю країну і вимушених здійснити пересадку в США (C1).
Саме таку візу зобов'язані мати члени екіпажів, що працюють на повітряних або морських судах. Для того щоб її оформити, доведеться надати цілий список документів, здатних підтвердити, що громадянин дійсно робить транзитну зупинку або є членом екіпажу. При цьому віза працівника повітряного або морського судна дійсна тільки, коли громадянин здійснює візит до США саме на тому літаку або кораблі, на якому працює.
Однією з найбільш популярних різновидів віз для поїздок в США, є освітня віза США або F-1. Вона оформляється в тому випадку, якщо ви плануєте вивчити англійську мову або ж збираєтеся навчатися в американському навчальному закладі. При цьому не важливо, чи є в виду коледж, університет або ж просто середня школа, головне - на навчання повинно витрачатися не менше 18 годин на тиждень. Віза F-1 оформляється на 1 рік. Для навчання в початкових школах США вона не підходить, оскільки закони цієї країни не допускають навчання іноземних громадян в закладах такого типу. Тобто, до 8 класу включно. Потрібно враховувати, що кожному, хто збирається подавати документи, доведеться заповнити бланк за формою I-20. Зазвичай саме з цим виникають складності, оскільки в спеціальному полі необхідно вказувати, яку програму навчання вибрав студент, скільки вже витрачено на навчання, а також яка дата закінчення навчання. Якщо навчальний процес довелося перервати більше, ніж на 5 місяців, студенту і його родичам доведеться відкривати нові візи F1 / F2.
Віза для дружини / чоловіка, нареченої / нареченого Перед тим як укласти шлюб в США або після укладення шлюбу в Україні, петиціонерові потрібно відправити петицію форми I-129F (Для візи нареченої або нареченого) або I-130 (для візи дружини або чоловіка) в USCIS за місцем проживання в США. Для візи дружини - разом з заповненої формою петиції потрібно так само надати свідоцтво про шлюб з перекладом і апостилем, свідоцтва про шлюб, розлучення - якщо перед цим були в шлюбі, фото, заповнити форму G-325A на себе і на дружину, копію паспорта або іншого ID документа, всі додаткові документи - фото, спільне майно і т.д. Ці петиції проходять кілька рівнів розгляду в США після чого їх відправляють до Національного візовий центр, після розгляду петиції там її відправляють до Посольства США в Україні. В середньому, термін розгляду петиції становить 6 місяців. У період розгляду петиції заявник має право подавати документи на неімміграційну візу. Заявнику на пошту приходить лист з інструкціями. Як правило це:
  1. Оплата консульського збору (190 USD)
  2. Медогляд в клініці в Києві
  3. Запис на співбесіду
  4. Заповнення форми DS-260
  5. Збір документів - свідоцтва про народження дітей, розлучення, довідка з міліції, банківські документи, фотографії, листування і т.д.

Зразок візи в США

    • Категорії:Америка, Популярні візи
Зворотний дзвінок
Оформити заявку




×
Калькулятор заказа

×
UKR
RUS UKR