Південна Корея

Південна Корея

СПИСОК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ВІЗИ ДО Південну Корею:

  • 2 фото 3.5 * 4.5 (80% обличчя)
  • Закордонний паспорт
  • Довідка з роботи
  • Довідка з банку

 

 

 

Замовити консультацію
Категорія візиТривалість візиВартість послуги
Туристична віза під ключ30/9090 USD
Одноразова віза (особиста подача)30/9050 USD
Віза для громадян Молдови
Без Особистою Подання
30/90125 USD
На сьогоднішній день між державами України та Південної Кореї налагоджені міцні дипломатичні відносини. Але це не скасовує той факт, що громадяни України повинні оформляти візу в Корею.
Існує кілька категорій віз, на які можуть подаватися громадяни України.

Туристична Віза в Південну Корею

  • Фото 3.5х4.5 (фото на білому фоні, фотографії в головних уборах, а також в сонцезахисних окулярах заборонені).
  • Закордонний паспорт (необхідно, щоб був дійсний протягом мінімум шести місяців після кінцевої дати поїздки, а також мав чистий розворот для вклеювання візи).
  • Детальна програма туру (в даній програмі необхідно вказати мету візиту в Південну Корею, план поїздки по днях, місця, які хочете відвідати; програма перебування може бути оформлена у довільній формі).
  • Бронювання авіа перельоту та місця проживання.
  • Довідка з поточного місця роботи з даними по доходах за останні 6 місяців.
  • Банківська довідка, в якій зазначено рух коштів протягом останніх трьох місяців, причому залишок повинен бути не менше 2000 USD.
  • Анкета (Завантажити)

Гостевая Виза в Южную Корею

  • Закордонний паспорт (повинен бути дійсний протягом мінімум шести місяців після кінцевої дати поїздки, а також мати чистий розворот для вклеювання візи).
  • Фото 3.5х4.5 (фото на білому фоні, фотографії в головних уборах, а також в сонцезахисних окулярах заборонені).
  • Довідка з поточного місця роботи з даними по заробітній платі за останні 6 місяців або посвідчення пенсіонера.
  • Бронювання авіа перельоту та місця проживання.
  • Банківська довідка з рухом коштів за останні три місяці, причому залишок повинен бути не менше 2000 USD.
  • Документи, що підтверджують родинні зв'язки / дружні стосунки: в разі відвідування родича - свідоцтво про народження, свідоцтво про одруження. У разі відвідування одного - спільні фото, листування.
  • Анкета (Завантажити)

Корейська сторона повинна надати:

  • Оригінал запрошення (в запрошенні повинно бути вказано ім'я заявника, дата народження, стать, громадянство, номер закордонного паспорта, дати перебування в Південній Кореї, ПІБ особи, яка запрошує, дата народження, адреса проживання, підпис)
  • Оригінал гарантійного листа, підпис і печатку.
  • Якщо документи підписані приймаючою стороною, обов'язково наявність листа-підтвердження
    власної печатки.
  • Документ, який підтверджує особа, що запрошує: ксерокопія id-карти з двох сторін, ксерокопія паспорта.
  • Оригінал довідки з поточного місця роботи.
  • Програма перебування в Кореї.
  • Якщо корейська сторона зобов'язується взяти на себе грошові витрати, обов'язково слід надати довідку з банку з залишком на рахунку від 2000 USD мінімум.

Бізнес віза в Південну Корею:

  • Закордонний паспорт (необхідно, щоб був дійсний протягом мінімум шести місяців після кінцевої дати поїздки, а також мав чистий розворот для вклеювання візи).
  • Анкета (Завантажити)
  • Фото 3.5 х 4.5 (фото на білому фоні, фотографії в головних уборах, а також в сонцезахисних окулярах заборонені).
  • Бронювання авіа перельоту і проживання.
  • Лист про відрядження співробітника.
  • Запрошення (в запрошенні повинно бути вказано ПІБ заявника, дата народження, стать, громадянство, номер закордонного паспорта, дати перебування на території Південної Кореї, мета поїздки, гарантія від приймаючої сторони про забезпечення перебування заявника, назва та адреса сторони, контактні дані, підпис, посаду запросила боку).
  • Ксерокопія сертифіката реєстрації компанії в Південній Кореї, оновленого за останні 3 місяці.

Порядок отримання візи громадянами Молдови

  • Необхідно зв'язатися з нашими менеджерами для уточнення списку документів для отримання візи в Консульстві Південної Кореї в Києві.
  • Ви можете відправити Вам лист на пошту, написати в Viber, WatsUP або Telegram на номер +38 (096) 498-63-63
  • Після узгодження списку документів менеджерами Туристичного Агенства 100del висилаєте їх разом з (Заповненої анкетою) на перевірку.
  • Після перевірки документів і отримання підтвердження від нашого менеджера про те, що документи готові до відправки. Висилаєте документи Кур'єрською службою на наш Адреса: Україна, г. Харьков ул. Римарська, 19, офіс 1.
  • Як тільки документи будуть отримані, ми відразу ж зв'язуємося з Вами і повідомляємо про дату подачі Вашого пакета документів

Термін оформлення візи становить 4-5 робочих дня

Оплата за візу

Оплату Консульського збору і наших послуг Ви можете зробити двома способами ^

  • Через систему грошових переказів (Western Uniol)
  • Вкласти оплату в пакет документів при відправленні
Якщо ви бажаєте потрапити через Корею в наступні країни: Канаду, Нову Зеландію, США, Австралію, в вашому закордонному паспорті має бути присутня відповідна віза країни призначення;

Якщо ви подорожуєте по території Кореї в одну з таких країн, як Канада, США, Австралія або Нова Зеландія, і назад, ваша подорож не повинно тривати більше 30 днів, а у вас на руках повинні бути квитки в обидва кінці;

Для тих, хто прямує на острів Чечжудо: Якщо подорожують на острів Чечжудо, користуються прямими авіаперельотами або поромами, можуть залишатися на території острова протягом 30 днів при відсутності візи. Після прибуття необхідно залишити територію острова, і можна відвідувати іншу територію республіки, але не острів Чечжудо.

Про Південної Кореї можна говорити багато. Це чудове місце для людей, які вирішили відпочити від побутових турбот. Південну Корею хочуть відвідати багато туристів, але для того щоб це реалізувати треба оформити візу. Оформлення візи в Південну Корею справа не проста, і може знадобитися знайти зайвий час для підготовки документів. Це все робить згубний вплив на враження про прийдешнє відпочинку і погано впливає на ваше здоров'я, бо трата нервів при оформленні візи в Південну Корею неминуча. Однак не варто через це відвертатися від поїздки в цю дивовижну країну. На допомогу в оформленні візи може прийти туристичне агентство, але яким чином вибрати найоптимальніший варіант серед усіх туристичних агентств? Чи не потрібно витрачати багато часу для того, щоб з'ясувати - краще туристичної компанії ніж 100del вам не знайти. Тільки лише в цій компанії у вас є можливість замовити візу в Південну Корею і вам зроблять при мінімальному терміні і це обійдеться набагато дешевше, ніж в інших турагентствах. Оформлення візи в Південну Корею також включає в себе підготовку документації. Компанія 100del візьме це важкий тягар на себе.

Південна Корея цікаве місце для мандрівника. У цій країні досить помірний мусонний клімат. Спекотне літо поряд з холодною зимою забезпечують досить велику річну амплітуду температур. У цій країні досить частим явищам вважається відлига і в році багато дощових днів, особливо в літню пору. Найкраще приїздити в цю чудову країну з червня по жовтень. Щоб приїхати необхідно буде замовити візу в Південну Корею.

Південна Корея славиться дуже розвиненою туристичною інфраструктурою. Велике число готелів, розміщених по всій країні, не обмежують туриста в місці проживання. У розкішних міських готелях європейського типу є все, що може бути необхідно для повного комфорту. Усередині таких готелів присутні ресторани, Спа-салони, фітнес-центри і різний магазини.

Для любителів культурного екзотичного відпочинку також є варіанти поселення в традиційних гостьових будинках. Найчастіше такі будинки розташовуються в історичних містах. Також є можливість зупиниться в храмі.

Корея відмінне місце для любителів культурного відпочинку. Однак для в'їзду в країну рекомендую замовити візу в Південну Корею в компанії 100del.

Зразок візи в Південну Корею

    • Категорії:Азія, Популярні візи
Зворотний дзвінок
Оформити заявку




×
UKR
RUS UKR